Personal Training

Personal training

Voor veel mensen is en blijft het moeilijk om de gang naar de sportschool te blijven maken. Na een enthousiast begin ebt de belangstelling vaak wat weg en wordt minder en minder gesport. Als dit nou een patroon is dat je wilt doorbreken, denk dan eens aan personal training.

Het grote voordeel van werken met een personal trainer is dat je de ultieme stok achter de deur hebt. De personal trainer motiveert en zelfs smoesjes als ‘geen vervoer’ zijn zinloos. Want dan komt de specialist in personal training gewoon bij jou thuis. Want ook daar is de trainer perfect in staat een heerlijke en effectieve workout te geven.

De ultieme stok achter de deur

Trainen met een doel

Kiezen voor personal training is vooral trainen met een doel. Heel veel mensen hebben het idee maar wat te doen in de sportschool en weten niet hoe ze gericht aan bepaalde onderdelen van het lichaam kunnen werken. Een personal trainer weet dat wel. Personal training begint dan ook altijd met een gesprek. Er worden dan realistische doelstellingen neergelegd die door de personal trainer gemonitord worden. Het gaat dan om realistische doelstellingen, want het moet wel haalbaar zijn.

Door te kiezen voor personal training train je voluit. Daar zorgt de trainer wel voor. Ben jij normaal iemand die geen twintig maar achttien buikspieroefeningen doet, met de personal trainer ga je altijd voor de 20. Bovendien zorgt een eigen trainer ook nog eens voor een steeds afwisselende training. Daarnaast kan hij je ook nog eens voedingstips geven en andere tips geven om op gewicht te blijven. Voorts ontwikkelt een personal trainer zich ook tot een echte vertrouwenspersoon. Als je dus echt gewicht wilt trainen en bepaalde doelen wilt halen, kies dan voor een personal trainer, Dat doe je ook als he bijvoorbeeld moet revalideren na een ernstige blessure. Ook als je bijvoorbeeld plannen hebt om aan een bepaald evenement deel te nemen, een marathon bijvoorbeeld, kun je je maar beter met personal training voorbereiden.

Ook voor revalidatie of ter voorbereiding op een evenement