water

Het drinken van water

We weten dat het drinken van zuiver drinkwater gezond is voor ons lichaam. Wanneer we voldoende water drinken, kunnen we veel gezondheidsproblemen voorkomen. Het drinken van voldoende water is goed voor de hersenen, maar ook voor het hart en de stofwisseling. Dat weten werkgevers natuurlijk ook. Ze weten dat het drinken van voldoende drinkwater goed is voor de reactiesnelheid van de werknemers, maar ook voor de cognitieve vaardigheden. Om ervoor te zorgen dat werknemers voldoende water drinken, zal een werkgever op meerdere plaatsen een waterkoeler plaatsen.

Water drinken op het werk

Door een waterkoeler op iedere afdeling te plaatsen van kantoren en werkruimtes, gaan de werknemers automatisch meer water drinken. De resultaten van het werk worden daardoor beter. Ook zullen de werknemers minder vaak thuisblijven, omdat ze ziek zouden zijn. Het menselijk lichaam bestaat uit ongeveer 92% water. Het water dat we drinken zorgt ervoor dat de voedingsstoffen, die we tot ons nemen, goed door het lichaam getransporteerd worden. Ook zal het water ervoor zorgen dat de afvalstoffen uit het lichaam worden verwijderd.

Het drinken van water door studenten

Wanneer ervoor gezorgd kan worden dat studenten op school voldoende water drinken, zullen de leerprestaties beter worden. Daarom zullen directeuren van scholen ervoor zorgen dat er gratis gekoeld water kan worden gedronken. Wanneer de studenten te weinig water drinken, kunnen ze geestelijk verslappen en de aangeboden leerstof minder goed opnemen.

Gekoeld water thuis drinken

Ouders die weten dat het drinken van water belangrijk is voor de gezondheid, zullen dit willen stimuleren. Wanneer de ouders ervoor zorgen dat de gezinsleden gebruik kunnen maken van een waterkoeler, dan wordt er automatisch meer water gedronken. Een waterkoeler kopen van Sprankle, waar meer mogelijkheden opzitten, dan alleen het drinken van gekoeld water, zal een goede stimulans zijn om meer te drinken. Een waterkoeler kopen in huis is dus zeker geen overbodige luxe. Vooral tijdens de zomermaanden zal er gretig gebruik van worden gemaakt.