Thuiszorg Friesland: een zorg minder

Bijna iedereen krijgt er ooit in zijn leven een keer mee te maken: thuiszorg. Of het nou gaat om uzelf, uw ouders, een broer of zus: u gaat ervaren wat thuiszorg is als u het van dichtbij ervaart. Thuiszorg Friesland is zo’n organisatie die in een gat springt wat zeer nodig moet worden gevuld. Vaak gaat er een periode van minder efficiënt werken en zelfs lijden vooraf. Maar dan is er dus Thuiszorg Friesland. Voor een helpende hand, en meer.

Begeleid wonen via Thuiszorg

Maar ook begeleid wonen is mogelijk, via Thuiszorg Friesland. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om volledig zelfstandig te wonen. Maar blijven inwonen bij de ouders is natuurlijk ook niet de meest gewenste situatie. Met Thuiszorg Friesland kan iemand enerzijds begeleiding krijgen bij alles wat er bij wonen komt kijken, en dat toch grotendeels zelfstandig doen. Iedereen blij!

Hulp in huis

Thuishulp Groningen kan meer betekenen dan u denkt. Thuishulp Groningen houdt zich niet alleen bezig met bijvoorbeeld medische handelingen. Kunt u niet meer zelfstandig voor uw huishouden zorgen? Hulp bij het huishouden is zo’n zorgmogelijkheid die Thuishulp Groningen biedt. Bespreek uw wensen en u zult ervaren hoe fijn het is als u letterlijk werk uit handen wordt genomen. U heeft weer meer rust, terwijl u de dingen kunt blijven doen die wel nog prima lukken.

Dagbesteding Groningen

Dagbesteding is een uitkomst voor mensen die weliswaar ergens wonen, thuis of op zichzelf, maar er even uit moeten kunnen. Vaak is dagbesteding ook een uitkomst voor een zorgende partner of ouder. Thuiszorg Friesland en Thuishulp Groningen bieden dat beide aan. Zoekt u juist praktische begeleiding in huis? Ook dan kunt u aankloppen bij Thuishulp Groningen. U zult merken hoeveel rust en ruimte dat geeft.